OKTATÓINK

Kis Gyöngyi

Gyerekkorom óta aktívan sportolok és versenyzem. Kezdtem szertornával, majd 12 évesen Fit-Kid versenyeken is kipróbáltam magam, ahol 2010-ben csapatban Európa Bajnoki címet értem el. Az egyetem ideje alatt IFBB válogatott fitneszesként, többszörös, és országos egyetemi bajnok lettem. 2015-ben a világbajnokságon 3.helyezést értem el. Emelett mint tornaszakos hallgató a TF. színeiben szertorna egyetemi címet sikerült elérnem. 2016-óta az életem szerves részévé vált a légtorna, melyből 2017-ben országos bajnoki címet nyertem el egyéni karika kategóriában.

Légtorna, Silk, Hammock

Kis Gyöngyi - Légtorna Oktató

Rúd, Erősítés, Stretching

Kalyó Anna - Rúd Oktató

Kalyó Anna

A sport már gyermekkorom óta aktív része az életemnek. Lovaglással kezdtem, amit több mint 10 év versenyszerű sportaerobik követett. Pár év pihenő, egy műszaki-gazdasági diploma, és egy divatipari oklevél megszerzése után, mégis a sporthoz húzott vissza a szívem. 2013-ban ismerkedtem meg a rúdtánccal, ami szerelem volt első forgásra! Egy évvel később már oktattam is a sportágat, majd 2015-ben hivatalosan is edző lettem. Az évek alatt sok tudást és tapasztalatot szereztem az oktatás, a versenyek és a fellépések során. Szeretettel és nagy mosollyal várlak rúdtánc, erősítés és nyújtás óráimra!

Horváth Dorina

Gyerekkorom óta szerelmes vagyok a mozgásba. Sok mindenbe belekóstoltam, míg végül pár éve megismertem és megmaradtam a rúdfitnesz és a légtorna mellett.
Leginkább a sportág dinamikus iránya vonz, szeretem a pörgős kombinációkat és az erőelemeket.
Kb. 2-3 éve az oktatás szépségében találtam meg magamat. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, átadni a tudást és megfigyelni a tanítványok folyamatos fejlődését. Nagyon feltöltenek a közös órák, hiszen hatalmas mennyiségű energia szabadul fel egy-egy edzés során.
Csodálatosnak tartom azt, hogy testi képességeinket agyunkkal összehangolva mi mindent hozhatunk ki magunkból és másokból. Számomra az edzés és az oktatás is egy hosszú, izgalmas út, amelyen haladva egyre jobban megismerjük saját testünket, saját magunkat.
MOZOGJ, mert megteheted! Mozogj velem!
Szeretettel várok kicsiket & nagyokat egyaránt!

Silk, Hammock

Horváth Dorina - Oktató